Select Page

El regidor de Joventut i Esports, Pere Barber, ha anunciat la cessió de les instal·lacions esportives municipals per al Torneig SportChain AGS Cup, que tindrà lloc de l’1 al 10 de desembre a Albir Garden Resort. Els partits es disputaran a Altea i localitats veïnes.

Els sis equips participants en el torneig pertanyen a la selecció nacional sub 15, en la qual es troba Espanya, Irlanda del Nord, República Txeca, Rússia, Aràbia Saudita i Mèxic. Com ha senyalat l’edil, “és la primera vegada que Altea acull un torneig de seleccions, en aquest cas sub 15, i no dubtem ni un moment a cedir les nostres instal·lacions per a la seua celebració”.

A Altea es jugaran tres partits; el dimarts 4 de desembre, Irlanda del Nord s’enfrontarà a Mèxic, a les 12:00 hores. El divendres 7, Espanya disputarà la victòria contra Rússia, a les 16:00 hores; i el diumenge 9, Aràbia Saudita contra República Txeca, a les 11:00 hores.

Col·labora la Regidoria de Joventut i Esports de l’Ajuntament d’Altea, a més dels Ajuntaments de Alfàs del Pi, Polop de la Marina, Benidorm, La Nucia i el IMED Llevant.

HORARIS TORNEIG SPORTCHAIN AGS CUP

Pin It on Pinterest