Select Page

Amb el títol “Dibujando sueños en la gran pantalla” es durà a terme el divendres 30 de novembre, a la Facultat de Belles Arts d’Altea, la Masterclass a càrrec de Paco Sáez. És membre de l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d’Espanya, a més de dibuixant, il·lustrador i storyboarder per a Walt Disney, Cartoon Network, Warner Bros, B.R.B Internacional i supervisor de storyboards en produccions com “Atrapa la bandera”, “Tadeo Jones 2” i “El Secreto del rey Midas”, “Planet 51”, “The new world of the gnomos”, “Los Intocables de Elliot Mouse” i “Mona the vampire”.

Durant la seua ponència, Paco Sáez parlarà del treball de supervisió de storyboards en grans produccions com són les pel·lícules premiades amb els Goya: “Tadeo Jones”, “Planet 51” i “Atrapa la bandera”.

La Masterclass està organitzada per l’Àrea de Dibuix del Departament d’Art i coordinada per les professores Teresa Pérez i Carmen Muriana. En l’activitat col·labora el Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, i està dirigida a estudiants de Projectes de 4º curs (itineraris Arts Visuals i Disseny, i Arts Plàstiques), d’Animació i Il·lustració, així com a professionals del cinema i de l’animació.

L’horari de la Masterclass és de matí d’11:00 a 14:00 hores a l’Aula teòrica 2 i de vesprada de 16:00 a 18:00 hores, a l’Aula teòrica 3 de l’Edifici Albir, situat a la Facultat de Belles Arts d’Altea

Entrada lliure fins a completar aforament. Per a obtenir certificat es requereix inscripció prèvia enviant correu a facultad.bellasartes@umh.es.

Cartell Paco Sáez

Pin It on Pinterest