Select Page

La Regidora d’Igualtat, Vicenta Pérez, ha presentat una nova edició del curs “Actívate y Triunfa” dirigit a dones, a càrrec de Diamantina Centeno, assessora i mentora empresarial. Aquest programa d’empoderament femení tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de desembre, a la Sala Multiusos del Centre Social d’Altea, en horari de 16:00 a 20:00 hores.

Vicenta Pérez ha assenyalat que “des de la Regidoria d’Igualtat hem decidit realitzar una nova edició del curs amb la finalitat de empoderar a la dona, perquè quan estàs present, veus com elles mateixes comencen a canviar la seua perspectiva sobre diferents qüestions que es tracten en ell”.

El curs és pràctic i abordarà les tres claus del poder –comunicació, temps i diners– amb la finalitat de potenciar resultats. Com ha assenyalat Diamantina Centeno, “el programa pretén ser de transformació, que isques amb les eines necessàries per a posar-les en pràctica aqueix mateix dia”.

El programa estarà dividit en tres mòduls “en el primer mòdul es treballarà la comunicació amb els altres, l’escolta activa i la comunicació verbal i no verbal. En el mòdul del temps, tractarem de detectar el nivell d’importància i urgència de les coses. Tots tenim 24 hores al dia però no les aprofitem de la mateixa forma. Finalment, en el mòdul enfocat als diners, cercarem distingir en quin moment els diners són importants i com aconseguir-ho. Els recursos són necessaris perquè ens empoderem, ens sentim lliures i poderoses per a dirigir les nostres vides”.

L’assessora i mentora empresarial ha agraït la col·laboració de la Regidoria d’Igualtat i del Instituto de Desarrollo Humano Avanzado.

Vicenta Pérez ha convidat a totes les dones alteanes a participar del programa i s’ha mostrat molt optimista, “tenim expectatives molt positives i confiem que tinga el mateix èxit que la passada edició”. Finalment ha agraït a Centeno el treball i tot el que aconsegueix en impartir aquestos cursos.

L’entrada és gratuïta i les places són limitades. És necessari inscriure’s prèviament en la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Altea. Per a més informació es pot contactar cridant al 965 841 300 i marcant l’extensió 1231.

Pin It on Pinterest