Select Page

Dissabte passat 17 de novembre es va celebrar la II Feria de Eventos de Altea, a l’Hotel SH Villa Gadea, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, encapçalada per Anna Alvado.

Durant tot el cap de setmana, els visitants, ciutadans d’Altea i de pobles veïns, com a residents de la comunitat internacional de la comarca, van poder gaudir de concerts i activitats, rebre assessorament per part de professionals del món dels esdeveniments i gaudir dels descomptes que s’oferien.

Dels 17 establiments del sector que van estar presents en la fira, 12 d’ells van organitzar el diumenge una desfilada de moda, on es van presentar les noves col·leccions de 2019 de vestits de noces, bateig i comunió, amb l’assistència de més de 200 persones.

Tot el recaptat en el sorteig d’un viatge per a dos adults i dos xiquets, s’ha destinat a l’Associació Integra Marina Baixa i a l’Associació Espanyola Contra el Càncer d’Altea, que va tenir lloc com a tancament d’aquest esdeveniment.

Anna Alvado ha manifestat la seua satisfacció per col·laborar un any més en la realització de la II Feria de Eventos de Altea, “és una necessitat treballar conjuntament amb els comerciants del sector d’esdeveniments i amb l’Associació de Comerciants Local, ALCEA, per a promocionar aquest nínxol de mercat tan important en el nostre municipi. És prioritària la col·laboració entre el sector públic i privat per a posicionar al sector d’esdeveniments en el lloc que mereix, donada la rellevància que té en la nostra economia”.

Pin It on Pinterest