Select Page

El regidor de Noves Tecnologies, Pere Barber, ha donat a conèixer la posada en marxa de tres canals de Telegram, @ajuntalteaALERTES per als avisos en valencià, @aytoalteaALERTAS per als avisos en castellà i finalment, @twpalteaALERTS per a les notificacions en anglès.

Pere Barber ha explicat que “des del Departament de Noves Tecnologies s’ha detectat que alguns usuaris del sistema d’alertes a través de la aplicació  de missatgeria de WhatsApp estaven tenint problemes a l’hora de rebre els missatges, per això s’ha valorat l’opció d’ampliar la distribució d’alertes mitjançant el Telegram. No obstant això, els avisos no es limiten a una única plataforma, també es fan arribar per totes les xarxes socials oficials i es publiquen a la portada d’altea.es”.

El sistema Telegram és totalment compatible amb els altres mitjans. Per a rebre les alertes mitjançant Telegram, l’única cosa necessària és tenir instal·lada l’aplicació en el seu dispositiu, tant en mòbils com en equips, i mitjançant l’ús de la lupa que apareix en la part superior dreta de la pantalla, cal introduir @aytoalteaALERTAS, @ajuntalteaALERTES o @twpalteaALERTS segons l’idioma en què es vullguen rebre les alertes. Una vegada aparega el canal, haurem de donar a “UNIRME”, que apareix en la part inferior de la pantalla.

Des de la regidoria es fa una valoració molt positiva del servei d’alertes. En este sentit el Pere Barber ha assenyalat que “entre l’aplicació de WhatsApp, que compta ja amb més de 1.300 subscriptors; les insercions en Facebook que superen també els 1.500 impactes de mitjana i l’abast de més de 1.400 persones en les xarxes Instagram i Twitter; es compleix l’objectiu principal d’arribar de forma immediata al major nombre possible de població”.

Pere Barber recordava que la resta de xarxes socials continuaran funcionant i que poden seguir donant-se d’alta en el WhatsApp, guardant en la seua agenda el número de telèfon 673 170 140 i enviant al mateix la paraula ALTA o JOIN, segons es vulga rebre els missatges en valencià/castellà o en anglès.

Cal recordar que el número de telèfon ha d’estar guardat en l’agenda o no es podran rebre les alertes a través de WhastApp. Per a Telegram no és necessari guardar-ho, solament es necessita subscriure’s a qualsevol dels tres canals.

 

Pin It on Pinterest