Select Page

Dissabte passat 17 de novembre va tenir lloc a la Plaça dels Esports una nova activitat emmarcada en la campanya “Compra amb art”, organitzada per la Regidoria de Comerç.

Com ha explicat l’edil de l’àrea, Anna Alvado, “l’activitat va comptar amb gran afluència de públic que, mentre realitzava compres per la zona, va poder gaudir d’una sessió de ball molt divertida i amena, de la mà de Swing Peaks gràcies a l’Associació de Lindy Hop d’Altea, i amenitzada pel grup de jazz Gatsby 4”.

L’esdeveniment va concloure amb la campanya “On vas sense cabàs?” impulsada fa diversos mesos des de la regidoria. Amb aquesta campanya es pretén fomentar la utilització de bosses de roba reutilitzables per a efectuar compres en els comerços alteans i reduir l’ús de les de plàstic.

Com ha destacat Alvado, “el projecte va prenent forma i s’estan duent a terme totes les activitats programades. La setmana passada es va realitzar un taller de Feng Shui dirigit a comerços, amb un total de 15 participants, els quals van poder gaudir dels consells i recomanacions de Maria Sanz, experta en Feng Shui”.

La programació prevista per al que queda de novembre arreplega un taller d’escaparatisme, a càrrec de la interiorista Raquel Navarro, els dies 21, 26 i 28, en l’espai de Trobarte Espai Creatiu, de 15:00 a 17:00 hores. En aquest curs es donarà forma a nous conceptes i idees per a la decoració de tendes, a més de crear un innovador i imaginatiu espai dins dels comerços.

La regidora de Comerç s’ha mostrat molt satisfeta amb l’acceptació que està tenint el projecte, “vam seguir sumant activitats en les diferents zones comercials d’Altea, a més de les intervencions ja realitzades en el Mercat Municipal i Pont de Moncau. Aquest cap de setmana hem dut a terme activitats en la Plaça dels Esports per les quals els comerciants de la zona han mostrat el seu agraïment”.

Anna Alvado ha recordat que “divendres que ve 23 de novembre, a les 19:30 hores, es realitzarà un concert del guitarrista Mariano Gil en el taller AutoRibes en el carrer Conde d’Altea, 21”. Finalment ha convidat a tota la ciutadania a participar d’aquests actes i ha animat als comerciants de la zona a aprofitar aquest esdeveniment per a donar-se a conèixer.

Pin It on Pinterest