Select Page

L’edil d’Ocupació Diego Zaragozí i el president de Creu Roja Altea, Miguel Orozco, han signat un conveni de col·laboració per a la millora de l’ocupabilitat en el municipi. Aquest conveni regula l’aportació d’una subvenció de 4.000 € per part del consistori a l’ONG per a la realització de cursos de formació a través del Pla d’Ocupació de Creu Roja.

“Des de Foment de l’Ocupació el que fem és col·laborar amb l’agrupació local de Creu Roja perquè, a través dels seus cursos de formació, està ajudant a moltes persones del municipi a millorar les seues condicions d’ocupabilitat”, ha explicat el responsable municipal d’Ocupació .

Zaragozí ha emplaçat a Creu Roja Altea “a seguir treballant en la formació de les persones desocupades perquè gràcies als cursos que posen en marxa, alguns dels assistents han trobat feina”.

Inmaculada Martínez, directora tècnica de l’Assemblea Local, ha apuntat que “gràcies al suport de la regidoria d’Ocupació i a la subvenció que ens concedeix podem posar en marxa cursos. Aquest any s’han realitzat molts cursos de competències tècniques, que són eines molt útils per entrar al mercat de treball “.

Cursos d’carreter, de manipulador de plaguicides, de manipulador d’aliments, de recerca de feina a internet i tallers de tècniques de recerca són algunes de les activitats formatives que en els últims mesos ha impartit l’Assemblea Local de Creu Roja amb l’objectiu de fomentar l’ocupabilitat de les persones aturades.

A més, Martínez ha comentat que els cursos que s’han ofert han tingut molta demanda, gràcies a la col·laboració de l’Agència de Desenvolupament Local.

Pin It on Pinterest