Select Page

L’Altealife va fer un pas de gegant en el seu objectiu de cara a la permanència una temporada més en categoria nacional. Les alteanes amb aquesta nova victòria i els dos punts aconseguits, s’afermen a la quarta posició del grup C de Primera Nacional.

Però el partit enfront del CV Teruel no va ser un camí de roses, ja que les visitants van posar contra les cordes a les alteanes en moltes fases de la trobada. Per a començar, en el transcurs del primer set, l’Altea va patir el primer revés del xoc quan en una jugada fortuïta, l’atacant alteana Judith Montalban, quedava lesionada. Però l’equip no es va intimidar, i va saber mantenir l’avantatge que tenia en el marcador fins als punts finals del primer set.

El baixó esportiu va arribar en el segon i tercer set, en el qual el Teruel va ser més precís en els seus atacs, i es va aprofitar dels excessius errors de l’equip local, que per moments no va saber reaccionar. Van ser moments d’incertesa que el tècnic alteà Javi Mora va saber atallar per a intentar alçar a les seues jugadores.

Fruit d’això, va anar el canvi d’actitud en el quart set. Les alteanes van semblar ressorgir i tornar a jugar el seu millor voleibol. Sense la claredat i força en els seus atacs, però sent més practiques a l’hora de tancar els punts, van anar adquirint un còmode avantatge per tancar la quarta mànega i forçar el cinquè i definitiu set.

Ja en la “loteria” del cinquè set, l’Altealife va comprar més nombres i des de la primer pilota en joc va anar ampliant el seu avantatge per arribar als punts finals amb una altre còmode avantatge, i d’aquesta manera, tancar el set i el partit.

Després d’aquesta nova victòria, la preocupació en el si del club passa per la ràpida recuperació d’una de les peces clau en l’equip sènior femení com és Judith Montalban. Després de la primera observació, la jugadora no pateix cap trencament ossi, però necessitarà alguna prova més per descartar que tinga afectat el menisc o els lligaments.

En la propera jornada, les alteanes viatjaran a terres murcianes per enfrontar-se al Voley Múrcia, aquest proper dissabte 24 de novembre a partir de les 17:00 hores.

Pin It on Pinterest