Select Page

El passat mes d’octubre finalitzava la campanya del Bo Escolar 2018/2019 en la qual es sortejaven 4 premis de 300 € cada un. El sorteig es va celebrar el passat 5 d’octubre a Ràdio Altea. Les persones agraciades han pogut canviar aquest premi en els establiments comercials d’Altea durant l’últim mes.

Any rere any, aquesta campanya està tenint més acceptació entre la ciutadania, superant enguany les 600 persones (100 més que la campanya anterior). Econòmicament parlant, només amb la suma dels tiquets lliurats en aquesta campanya, s’ha aconseguit arribar a la xifra de 20.000 € en compres realitzades en el comerç local.

L’edil de Comerç, Anna Alvado, destacava la importància que està adquirint aquesta iniciativa, “amb la recollida de tiquets s’evidencia la important despesa que fan les famílies alteanes en els comerços locals en aquestes dates. Per aquest motiu, considerem positiu dinamitzar el sector comercial, ajudant a les famílies, que també gastaran aquest premi en els comerç d’Altea. Intentem dur a terme campanyes dinàmiques, atractives i que beneficien el major nombre de persones possible, com en aquest cas a la ciutadania i al comerç local”.

 

 

Pin It on Pinterest