Select Page

Diumenge passat va tenir lloc la visita guiada gratuïta pel Cami Reial, emmarcada dins de les rutes de Camins d’Altea, que organitza el Departament de Turisme de l’Ajuntament d’Altea. Aproximadament 60 persones van gaudir de les explicacions de la biòloga marina Rebeca Velasco sobre la fauna i flora que habita la zona, així com sobre les seues característiques geogràfiques. A més, hi va haver una gran participació per part dels assistents, els quals van estar molt interessats en conèixer més sobre Altea i la seua història, una vegada finalitzada la ruta. Les properes rutes tindran lloc al desembre, el dia 2 a Altea la Vella pel camí Fondo i el dia 9 pel poble antic d’Altea.

La Regidora de Turisme, Anna Alvado, mostrava la seua satisfacció per la gran acceptació que està tenint aquesta activitat, “són moltes les persones que estan assistint a aquestes visites guiades i majoritàriament són persones que vénen d’altres municipis o persones estrangeres residents a Altea. S’estan tancant les quotes amb molta antelació, la qual cosa ens indica l’interès que generen aquestes rutes’’.

 

Pin It on Pinterest