Select Page

Després de l’èxit de la primera edició, Joventut reedita el torneig amb el joc de taula valencià.

Pere Barber, regidor de Joventut, ha anunciat que el proper dissabte, 24 de novembre, tindrà lloc el segon Torneig de La Fallera Calavera a Altea, “un torneig que es torna a celebrar un any després de realitzar la primera edició, que va ser tot un èxit”.

Com ha explicat el regidor, el torneig tindrà lloc al Centre Juvenil d’Altea, a partir de les 18 hores, el dissabte 24 de novembre. L’activitat es realitzarà amb la baralla original del joc, en taules d’entre 3 i 6 participants, i jugaran 5 partides. Passaran a la següent ronda els participants que sumen més puntuació en cada una de les taules. La final la disputaran els tres millors jugadors, després de la primera i segona fase.

Per a la final, com ja es va fer a l’anterior edició, s’inclourà l’expansió del joc, que aporta més cartes i fa la partida molt més interesant. Quant als premis, el regidor ha explicat que “obtindran premi els dos primers classificats. Els premis consten d’una carta especial per a incloure-la en la seua baralla del joc i en un pack especial de Cervesa Artesana Althaia”.

Pin It on Pinterest