Select Page

 

La Feria de Eventos de Altea, organitzada per comerços locals del sector alteà d’esdeveniments, compta per segon any consecutiu amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç i l’Associació Local de Comerciants i Empresaris d’Altea (ALCEA).

La responsable de l’àrea, Anna Alvado, ha informat de la celebració d’aquesta segona edició de la Feria de Eventos de Altea, que tindrà lloc els dies 17 i 18 de novembre a l’Hotel SH Villa Gadea i obrirà les seues portes el dissabte, a les 11:00 hores.

L’entrada a la fira és totalment gratuïta. A més, hi haurà concerts i activitats diverses. El dissabte actuaran Sonats Batucada i es podrà visitar la fira fins a les 20:00 hores. El diumenge l’obertura serà a les 10:00 hores i a les 12:30 hores tindrà lloc la desfilada de moda organitzada pels negocis expositors de la fira, on es presentaran les noves col·leccions de 2019 de vestits de bateig, comunió i noces.

L’esdeveniment té caràcter benèfic. Tot el recaptat en la rifa d’un viatge es destinarà a l’Associació Integra Marina Baixa i a l’Associació Espanyola Contra el Càncer d’Altea, els qui també comptaran amb un estand informatiu.

Pin It on Pinterest