Select Page

L’alcalde, la regidora d’Urbanisme i l’edil de Infraestructures es reuneixen amb responsables del Ministeri per tractar qüestions relatives al conveni de col·laboració per a l’execució de la segona fase del front litoral.

L’alcalde d’Altea, juntament amb els regidors d’Infraestructures i Urbanisme, Roque Ferrer i Imma Orozco, respectivament, i tècnics municipals van mantindre dilluns una reunió a Madrid per continuar avançant en el projecte terrestre i marítim del front litoral. Per part del Ministeri van assistir la subdirectora adjunta de Sostenibilitat de la Costa, la directora del Servei Provincial de Costes i la tècnica encarregada del projecte.

La comitiva municipal va posar damunt la taula, entre altres, qüestions referides al conveni de col·laboració que hauran de signar les dos administracions i que permetrà licitar de manera conjunta ambdós projectes.

En eixe sentit, l’alcalde destacava que “els hem demanat que el futur plec de condicions per a la licitació de l’obra contemple un calendari d’obres que tinga en compte que les actuacions s’adapten a l’activitat econòmica de la primera línia, relegant els treballs que puguen ser més molestos per als negocis a la temporada baixa”.

També es van tractar aspectes relatius al procediment que se seguirà per a l’extracció de material per a la futura platja, qüestió que ja s’havia abordat en diferents reunions mantingudes tant en la Direcció Provincial com en el propi Ajuntament.

El pròxim pas a seguir és aprovar el projecte terrestre, la qual cosa es farà en el pròxim plenari ordinari, per tal que el Ministeri puga fer l’exposició pública conjunta dels dos projectes, el marítim i el terrestre.

Llinares es mostrava satisfet perquè “tot i que tot el procés s’ha endarrerit més del que ens agradaria, és important que el compromís per part de les dos administracions és clar i es materialitzarà al llarg de l’any que ve perquè tant Ministeri com nosaltres avancem amb pas ferm”.

Pin It on Pinterest