Select Page

 

El Club Voleibol Altea va tornar a aconseguir tres punts molt valuosos en aquesta nova jornada de lliga. Amb la victòria enfront del Fuenlabrada, les alteanes ascendeixen a la cinquena posició, i amb tan sol sis jornades disputades, van a poc a poc consolidant a l’equip en el seu debut en Primera Nacional.

El Altealife Visit Altea va viatjar amb quasi tots els seus efectius a terres madrilenyes, en el primer gran desplaçament de la temporada i amb el plus de moral que va donar a l’equip alteà, la victòria de la setmana passada enfront del capdavanter. Des de l’inici de la trobada, el conjunt que dirigeix Javi Mora va demostrar que està fent-se a la categoria, amb un grau d’experiència impropi d’un equip debutant.

En els tres sets disputats, l’Altea va tenir controlat el “tempo” del partit i va intentar en tot moment traslladar la pressió a l’equip local. Prova d’això va ser l’avantatge que el CV Fuenlabrada va adquirir en la segona màniga, on va dominar el marcador en quasi tot el segon set, però van ser les alteanes les que en els punts finals van estar més fines per a afermar una importantíssima victòria.

Per al tècnic alteà, Javi Mora, la victòria és fruit del treball en grup, “si d’alguna cosa estic orgullós és del grup humà que hem aconseguit conjunyir. Cada jugadora, independentment dels minuts que jugue en cada partit, se sent important en aquest equip i això fa que totes estiguen motivades. El treball que fem en cada sessió d’entrenament ix reflectit en cada nou partit”, va destacar Mora.

El pròxim rival de les alteanes serà el Club Voleibol Terol que visitarà diumenge 18 de novembre el Palau Esports d’Altea, a partir de les 12:00 hores, un partit en el qual el CV Altea deu seguir afermant el seu objectiu de la permanència en categoria nacional.

Victoria per al Manu Escola Conductors Altea

Una altra de les bones notícies del cap de setmana va arribar amb la victòria de l’equip juvenil femení del Manu Escola Conductors Altea, que rebia en el Palau Esports d’Altea al CD Voley Mutxamel. Les alteanes van estar molt serioses en molts llances del joc, i van demostrar que van consolidant conceptes per a millorar en cada nova jornada. Tant les jugadores més habituals com les noves incorporacions, van superar els moments d’incertesa que en molts compassos les acabaven llastrant, per a aconseguir una important victòria a casa per 3-0. Menys sort van tenir les cadets del Altealife que van caure a casa per 0-3 davant el Goldcar Sant Joan. Malgrat el marcador, les alteanes també van donar sensació de millora, en un equip també amb moltes cares noves i jugadores amb poca experiència.

Pin It on Pinterest