Select Page

La ciutat esportiva, a través de la Regidoria d’Infraestructures, ha substituït les lluminàries de major consum per unes de tipus led de gran eficiència energètica

Durant aquesta setmana, s’han dut a terme els treballs de millora de la il·luminació de la pista del Pavelló Garganes i dels focus que il·luminen el camp de futbol de gespa natural, gràcies a la subvenció que va gestionar el Departament d’Infraestructures de l’Ajuntament d’Altea. Així ho ha donat a conèixer el regidor d’Esports, Pere Barber.

“Totes les lluminàries portaven actives més de 15 anys, per la qual cosa ja era moment de renovar-les i optar per altres noves, de millor qualitat i menor consum”, ha declarat Pere Barber.

Com ha explicat l’edil, els treballs han consistit en reemplaçar tant els llums de descàrrega del Pavelló Garganes, com les de les torres del camp de futbol de gespa natural, millorant així la il·luminació. En el pavelló s’han substituït les antigues llums de descàrrega de 1000w per unitat, per unes noves de led de 200w, reduint un 80% el consum, però augmentant el nivell de lúmens d’aquests llums.

Al camp de futbol natural s’han instal·lat lluminàries de diverses característiques tant de potència com d’angle de cobertura, cercant la major homogeneïtat possible i que garantisca una continuïtat en tota la superfície. En aquest cas s’ha aconseguit una reducció de més del 70% de consum.

Pere Barber ha agraït a Infraestructures “el treball i les millores realitzades en les instal·lacions esportives municipals, de les quals es van a beneficiar esportistes i aficionats d’Altea, així com l’Ajuntament, gràcies a la major eficiència energètica d’aquestes noves llums”.

Pin It on Pinterest