Select Page

En el matí de hui ha tingut lloc una nova jornada de formació adreçada a augmentar la seguretat dels agents durant les seues intervencions. El curs, organitzat per l’Ajuntament i la Policia Local d’Altea, a través de les regidories Seguretat Ciutadana i Esports, ha tingut una durada de 5 hores i la matèria impartida pels professors Manuel Navarro i Benjamín García ha versat sobre les intervencions amb escut i mesures de seguretat per als propis agents de policia.

Com ha explicat l’edil de Seguretat Ciutadana, Vicente Ripoll, “amb aquestes jornades pràctiques de defensa de l’agent es pretén que els agents assistents a les mateixes guanyen en seguretat a l’hora d’intervenir al carrer”.

Ripoll ha recordat que “aquest curs de defensa personal s’emmarca en el pla de formació anual per a policies, sent aquesta la 3a jornada formativa en defensa personal policial”. “L’Ajuntament d’Altea està fent un esforç per seguir formant els agents perquè guanyen en seguretat i millorar els serveis que es realitzen al carrer”; ha afegit el regidor de Seguretat Ciutadana.

A la jornada han assistit Policies Locals de la Província d’Alacant, Guàrdia Civil i Policia Nacional i com ha avançat l’edil d’àrea, l’última de les jornades tindrà lloc el proper 30 de novembre.

Pin It on Pinterest