Select Page

Durant el mes de novembre es duran a terme tres jornades de portes obertes de vacunació contra la grip al Centre de Salut d’Altea; així ho ha donat a conèixer l’edil de Sanitat i Benestar Social, Diego Martínez, qui ha detallat aquesta Campanya de Vacunació.

La vacunació es durà a terme els dies 16, 23 i 30 de novembre en la sala d’extraccions del Centre de Salut, en horari de 15:30 a 20:00 hores, i sense necessitat de tenir cita prèvia. Segons l’edil “aquestes jornades es posen em marxa des del propi Centre de Salut per a facilitar i animar a la població a que es vacune contra la grip”.

Diego Martínez ha incidit en “la importància que té vacunar-se si es pertany a qualsevol dels grups de risc, així com si s’està en contacte amb persones que pertanyen a aquests grups”. Finalment, ha agraït tant la disposició com el treball per part dels responsables i professionals del Centre de Salut d’Altea.

Pin It on Pinterest