Select Page

El diumenge 28 d’octubre de 2018 l’Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Altea en col·laboració amb el PN de Serra Gelada, el voluntariat de la Creu Roja i diversos particulars conscienciats, van dur a terme una jornada de neteja del riu Algar, amb l’objecte de retirar tot tipus de plàstics, embolcalls i botelles de vidre abandonats en tan delicat ecosistema, tant en el propi llit o curs d’aigua, com en les riberes.

Segons els detalls aportats per l’edil d’àrea, Beatriu Nomdedéu, “també es van eradicar diverses plantes invasores que es van instal·lant en les seues proximitats. Es van omplir moltes bosses amb els residus recollits que l’Ajuntament retirarà per procedir al seu tractament i reciclatge “.

Una vegada finalitzada l’actuació, la regidora de Medi Ambient agraïa la col·laboració de totes les persones assistents “que van dedicar el seu temps i esforç a la retirada de residus, deixant un entorn més saludable”.

Per la seua banda, el president del PN de Serra Gelada Joan Piera, que també va participar en l’activitat, declarava que “és incomprensible com es poden tirar tants plàstics i botelles de vidre a terra o a l’aigua, quan es disposa de contenidors específics i papereres en les proximitats. Amb aquesta deplorable actitud es deteriora la bona imatge d’Altea i tot l’ecosistema fluvial “.

Pin It on Pinterest