Select Page

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, ha informat sobre la conferència “Mira al teu voltant” que impartirà César Bona el dijous 13 de desembre a les 19:00 hores en Palau Altea. Llicenciat en Filologia Anglesa, diplomat en Magisteri i professor de Primària, ha sigut escollit com un dels 50 candidats al Global Teacher Prize, el premi Nobel dels professors.

Com ha destacat l’edil, “és un honor i una sort poder comptar amb ell a Altea. Sempre ve bé ampliar els nostres coneixements i tenir una altra perspectiva quant a l’educació dels més xicotets es refereix, i César Bona aconsegueix, amb la seua experiència, que isquem de la seua xarrada amb una visió major”.

Vicenta Pérez ha animat a tots els alteans i alteanes a assistir a la conferència, “aquesta xarrada és molt recomanable, amb la finalitat de continuar amb l’aprenentatge, dirigida tant a professors, pares i mares, com a qualsevol persona que poguera estar interessada”.

L’entrada és totalment gratuïta, però és necessari inscriure’s prèviament al Departament d’Educació de l’Ajuntament d’Altea, cridant al 965 84 13 00 per a assistir a l’esdeveniment. L’accés es realitzarà únicament amb l’entrada gratuïta que es donarà a aquest efecte.

Pin It on Pinterest