Select Page

Gran partit del Altealife Visit Altea que es va desfer de l’actual líder del grup C en Primera Nacional, l’Almeria Sostenible Mintonette. Les alteanes van tornar a demostrar en aquesta jornada que són un equip molt combatiu, i que malgrat ser l’únic novell enguany en la categoria, no van a donar cap partit per perdut.

Les alteanes van agafar la iniciativa jugant per moments el seu millor voleibol de la temporada. Amb una bona recepció i atacs clars, van lligar de mans qualsevol possibilitat de reacció de les d’Almeria. D’aquesta forma, com un calc, l’Altea es va portar els dos primers sets del partit, davant l’alegria de la graderia.

L’Almeria no venia disposat a caure per la via ràpida, i després d’ajustar alguns detalls, es va aprofitar de la relaxació de les jugadores locals per a comandar en el marcador quasi tot el tercer set. Malgrat açò, les alteanes van arribar amb opcions en la tercera màniga per a segellar el partit, però l’Almeria va demostrar el seu segell de líder per a estrènyer el marcador en un 2-1.

El quart set va ser de nou molt igualat, com tot el partit, però les andaluses van agafar ràpidament un còmode avantatge que va arribar a ser de cinc punts, amb el marcador assenyalant 10-15 per a les visitants. Un temps mort de l’entrenador Javi Mora va servir per a alliçonar a les seues jugadores i demanar-los un esforç més. El Altealife va començar a reduir les diferències amb l’Almeria i acostar-se de nou en el marcador. Ja en els punts finals, les alteanes van saber jugar amb molt ofici i segellar el quart set al seu favor, i per tant el partit.

Amb aquesta victòria el Altealife Visit Altea suma ja 7 punts en la classificació i es col·loca en la part mitjana de la taula. El CV Altea viatjarà per al seu pròxim partit a Fuenlabrada per a enfrontar-se a l’equip local en el Poliesportiu La Cova, dissabte 10 de novembre a les 18:00 hores.

Pin It on Pinterest