Select Page

La regidora d’Igualtat, Vicenta Pérez, ha presentat una acció artística consistent en pintar un mural amb la finalitat de reivindicar la força de la figura de la dona. Aquesta acció s’ha realitzat des del programa “Una habitació pròpia” de À Punt i s’ha dut a terme en la Formació per a Persones Adultes. Com ha destacat l’edil, “la proposta que es va presentar ens va agradar molt i considerem necessari donar-li suport i fer-ho possible des de l’Ajuntament d’Altea”.

La pintora establida a Altea, Martutxa Cassares, ha il·lustrat en una de les parets de la façana del FPA a una dona pescatera. Cassares es va basar en el llibre “Gomorra”, de Roberto Saviano, en el qual l’autor trasllada al lector per un viatge a l’imperi econòmic i al somni de poder de la Camorra, una organització criminal mafiosa de la regió de Campània.

Allí present ha estat À Punt gravant per al programa de literatura “Una habitació pròpia”, que serà emès el 25 de novembre a les 20:30 hores, després de l’informatiu.

La regidora ha convidat a tota la ciutadania a visitar el mural i ha afegit que “pensem en el FPA com un bon lloc perquè els alteans i alteanes pogueren veure-ho, i així aprofitar per a informar-se de l’oferta formativa existent”.

 

Pin It on Pinterest