Select Page

Altea i la seua oferta turística estan presents a la fira de Turisme, World Travel Market (WTM) que es celebra al recinte firal ExCeL de Londres del 5 al 7 de novembre de 2018. La delegació alteana que ha acudit a aquest important esdeveniment turístic està encapçalada per la regidora de Turisme, Anna Alvado.

L’edil alteana ha informat que en aquesta edició, a diferència de la passada que es trobaven integrats a l’estand de Turespaña, Turisme Comunitat Valenciana ha apostat per destacar amb un estand propi. Com ja es va anunciar el passat mes de maig, l’estand de la Comunitat Valenciana té una extensió de 285 metres quadrats i l’objectiu és oferir una imatge turística unitària com a territori amb un enfocament basat en el producte en aquest destacat aparador de la WTM, la fira internacional més important del món.

”L’objectiu del Departament de Turisme, -explicava l’edil-, segueix la línia de les últimes fires a les que hem assistit, focalitzem la nostra oferta en la desestacionalització, promocionant el turisme sostenible, a través de les nombroses activitats que es poden realitzar a Altea durant tot l’any, tant nàutiques com senderistes i de birdwatching gràcies als beneficis del clima mediterrani”. L’oferta turística alteana es completa amb la promoció del turisme cultural i familiar.

La regidora de Turisme, Anna Alvado, i la tècnica de Turisme, Ana Pérez, s’han reunit amb diferents empreses del sector turístic i establert nous contactes, per tal que incloguen a Altea en la seua oferta i aconseguir, així, una major repercussió internacional.

Peu de foto: La regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Altea, Anna Alvado, amb el president de la Generalitat, Ximo Puig; el secretari autonòmic de Turisme; Francesc Colomer; el diputat provincial de Turisme; Eduardo Dolón i el director del Patronat de Turisme de la Diputació de València, Evarist Caselles, entre d’altres autoritats.

Pin It on Pinterest