Select Page

El Club Voleibol Altea tindrà a Summa Gestió Tributària com un dels seus principals patrocinadors, en la participació enguany en competicions nacionals. El club alteà es beneficiarà al costat d’altres 46 clubs de la província d’Alacant del Programa de Patrocini Esportiu que Suma ha tornat a engegar una temporada més.

El president del CV Altea, Paco Lloret, va arreplegar de mans del diputat i vicepresident de Suma, Alejandro Morant i el director de l’organisme, Manuel Bonilla, el diploma acreditatiu de la col·laboració entre ambdues entitats.

La Gala de lliurament d’aquestes subvencions, amb les quals Suma pretén recolzar aquelles modalitats que gaudeixen de menor notorietat, va tenir lloc al ADDA amb la presència de més de 600 persones, entre esportistes, entrenadors i directius, que van estar presents en l’auditori alacantí.

A través d’aquest programa, a més d’ajudar a millorar la societat, l’organisme tributari vincula la seua filosofia a l’esforç, el compromís, el treball en equip, la motivació i l’esperit de superació, valors que es comparteixen amb els clubs i esportistes patrocinats.

Bàsquet, handbol, bàsquet adaptat, hoquei sobre patins, atletisme, rugbi, voleibol i futbol femení són les disciplines que durant la temporada 2018-2019 es beneficiaran d’aquest pla, on Suma tornarà a incrementar enguany la seua dotació fins a arribar als 325.000 euros, un 14% més que l’edició anterior, prestant especial atenció a equips femenins i adaptats.

Pin It on Pinterest