Select Page

Gràcies a la col·laboració ciutadana, la setmana passada, la Policia Local d’Altea identificava a un conductor home de 29 anys i nacionalitat espanyola que conduïa de forma temerària circulant pels carrers del municipi amb una persona sobre del capó del vehicle. Així ho ha donat a conèixer el regidor de Trànsit i Seguretat Ciutadana Vicent Ripoll, que ha explicat que “la identificació s’ha pogut dur a terme gràcies a la gravació que va fer un veí del municipi i que ha posat en mans de la Policia Local” .

Ripoll ha agraït la col·laboració ciutadana que ha permès aquesta actuació policial i ha convidat els veïns d’Altea a que comuniquen a la Policia Local qualsevol situació de caràcter anòmal que presencien, “perquè en moltes ocasions aquestes comunicacions són les que permeten actuar, prevenir situacions de risc i aclarir certs fets “.

En el cas concret de l’esmentada actuació, el conductor està sent investigat per un delicte contra la seguretat viària per conducció temerària, per conduir un vehicle amb una persona que estava voluntàriament damunt del capó del cotxe i que també ha estat identificada.

“Un veí del municipi va gravar la conducció i va facilitar les imatges a la Policia Local d’Altea, iniciant una investigació la Unitat d’Atestats, identificant al conductor, i investigant per un delicte de conducció temerària, citant per a un judici ràpid als jutjats de Benidorm”; ha detallat el cap de la Policia Local, Herminio Navarro, que ha apuntat que el delicte de conducció temerària té una pena de presó de sis mesos fins a dos anys i porta aparellada la privació del dret a conduir vehicles de motor entre un i sis anys.

A més, el cap de la Policia Local d’Altea ha subratllat que “la col·laboració ciutadana és crucial, com ha passat en aquest cas, de manera que des de la Policia Local s’agraeix qualsevol tipus de col·laboració ciutadana per perseguir delictes. Quant detecten alguna situació semblant avisen els serveis d’emergència a través del 112 o a la Policia local d’Altea, per a poder interceptar i evitar conductes que puguen posar en risc la seguretat viària de persones i vehicles “.

Pin It on Pinterest