Select Page

Dissabte per la vesprada es va poder gaudir al Pavelló Raúl Mesa de Benidorm d’un magnífic partit de voleibol. S’enfrontaven els dos màxims representants del voleibol comarcal femení en competició nacional, el Beni4U Rental House Benidorm i el Altealife.

Des del xiulet inicial es va demostrar que cap dels dos equips donaria el seu braç a tòrcer fàcilment. Les alteanes van tenir la seua oportunitat en el primer set quan van adquirir cert avantatge al marcador, però la van deixar passar, i les de Benidorm van acabar segellant en els punts decisius el set al seu favor.

En la segona mànega van ser les locals les que van portar el ritme del partit, amb el suport del seu públic, i estant més precises a recepció. Quan tot semblava indicar que les de Benidorm s’emportarien el set amb facilitat, el Altealife va millorar la seua defensa i va fer mal amb el seu servei per situar-se a tan sols un punt de l’equip de Benidorm, però de nou les alteanes es van quedar a portes d’aconseguir emportar-se el set.

Amb un clar 2-0 per al Beni4U Rental House Benidorm, tot semblava indicar que el partit cauria per part local i per la via ràpida. Més encara quan l’equip alteà anava per davant en l’electrònic amb un tempteig de 6-9, i un error a la taula deixava el marcador en un 8-8 davant la incredulitat del club alteà, que veia com li treien i sumaven al seu rival punts que no s’havien disputat. Lluny de caure en la indefensió de veure perjudicat, l’equip que entrena Javi Mora es va animar i va anar donant passos decisius per aconseguir el tercer set, i d’aquesta manera, reduir diferències al marcador.

El quart set va ser un calc del tercer, i encara que les de Benidorm van eixir més endollades, l’Altea va anar recuperant el joc que li estava donant la seua millor versió per arribar amb bola de set als instants finals. L’Altea no va saber tancar el set i les de Benidorm van comptar amb pilota de partit en un emocionant quart set, que va acabar caient de nou en l’haver de l’Altea quan el marcador va assenyalar el 25-27 per al Altealife.

Ja en el cinquè set, les alteanes conscients de les seues opcions de remuntada, es van veure superades per les de Benidorm que van apuntalar les seues opcions de victòria en el definitiu set amb un millor servei i atac. L’Altea, fruit del cansament, no va estar fi en recepció i en una cinquena màniga que transcorre tan ràpid, el partit va acabar caient per a l’equip local.

Tot i la derrota, les alteanes van treure un punt en el derbi i van demostrar una jornada més que estan en el camí, i hi ha molt marge de millora per a un equip que acaba de pujar com és l’Altealife. El proper rival, Almería Sostenible Mintonette, visitarà el Palau Esports a les 12:00 del proper diumenge 4 de novembre. Les andaluses són líders en el grup C de 1a Nacional, comptant els seus partits per victòries, i serà un altre difícil compromís per a les de Javi Mora.

Debut amb derrota per a cadets i juvenils

Després de la suspensió de la primera jornada per l’avís de temporal de la setmana passada, tant l’equip cadet com el juvenil femení debutaven en lliga aquest cap de setmana. Les cadets del Altealife queien a Oliva davant l’equip local per 3-0. Per la seua banda, les juvenils del Manu Escola de Conductors rebien en la matinal d’aquest diumenge al Finestrat. Les alteanes van notar la falta de ritme de partits i la inexperiència en molts casos del partit, i també van acabar perdent davant les visitants per 0-3.

Pin It on Pinterest