Select Page

Divendres tenia lloc, a les instal·lacions del Centre Juvenil, un curs de defensa personal policial al qual van assistir Policies Locals de la Província d’Alacant, Guàrdia Civil i Policia Nacional. El curs organitzat per la regidoria de Seguretat Ciutadana a través de la Policia Local, va comptar en el seu inici amb l’assistència del regidor d’àrea, Vicent Ripoll i el Cap de la Policia Local, Herminio Navarro.

Durant les 5 hores de durada que va tenir el curs, els professors Manuel Navarro i Benjamín García van centrar la matèria impartida en els engrilletaments a binomi. Durant la jornada es va transmetre la importància de totes les intervencions que realitzen els agents de policia i com han d’afrontar-les.

El regidor de Seguretat Ciutadana destacava “l’esforç de l’Ajuntament d’Altea per seguir format als agents de policia perquè guanyen seguretat i al mateix temps es milloren tots els serveis que realitzen al carrer”.

Vicent Ripoll anunciava la continuïtat d’aquestes jornades de formació amb un nou curs el pròxim 9 de novembre; alhora que agraïa a la regidoria de Joventut i Esports, regida per Pere Barber, la col·laboració en el desenvolupament del curs.

Pin It on Pinterest