Select Page

Dijous passat tenia lloc, en el Centre Social dins dels actes de la Setmana del Major, el lliurament de premis dels concursos de cau, truc, petanca i dòmino. Uns guardons que va lliurar el regidor de Benestar Social, Diego Martínez, qui també va fer entrega al costat de la regidora d’Igualtat, Vicenta Pérez, dels premis del concurs de cuina que es va desenvolupar a l’Aula de Cuina Municipal per segon any consecutiu.

En el transcurs de l’acte, que es tancava amb un ball amb berenar per als nostres majors, el regidor Diego Martínez va tenir unes paraules d’agraïment cap als nostres majors “pel que ens aporten diàriament”, destacant en la seua intervenció “com segueixen cuidant de les seues famílies i tota la saviesa i experiència que ens transmeten “.

A més, l’edil de Benestar Social tenia paraules de reconeixement per a la Junta de la 3a Edat per tota la feina que exerceix i la implicació tant en l’organització de la Setmana del Major com en cada activitat que es realitza.

Els actes de la Setmana del Major van continuar realitzant-se en el Centre Social durant tot el cap de setmana que es va clausurar diumenge amb ball.

Diego Martínez animava a tots els majors a participar de les activitats que per a ells s’organitzen, “ja que a més en molts casos serveixen de nexe social perquè tinguen ocasió de reunir-se i conèixer a persones de la seua edat amb què poder compartir vivències, pal·liant així la soledat que senten molts d’ells arribada l’edat madura”.

Pin It on Pinterest