Select Page

La Regidoria de Comerç continua amb el full de ruta establert pel Pla de Dinamització Comercial engegat l’any passat, i organitza un altre taller sobre “Publicitat a Xarxes Socials, Facebook i Instagram”.

Aquest curs és la continuació del realitzat a l’abril “Xarxes Socials aplicades a l’empresa”; impartit per Sergio Magán, formador en xarxes socials i Social Media Manager expert en Instagram; que va ser un rotund èxit. Aquesta nova oferta formativa va dirigida a aquelles persones que ja tenen un coneixement mitjà en Facebook i Instagram.

Aquest curs, organitzat per a tots els comerços i empreses del municipi d’Altea, tindrà una durada de 10 hores al llarg de la setmana del 5 al 9 de novembre i s’impartirà en horari de 15:00h a 17:00h a la Casa de cultura. El termini d’inscripció serà del 29 d’octubre al 2 de novembre i hi haurà 20 places disponibles per a qui vulga participar-hi.

Com indicava la regidora de l’àrea, Anna Alvado, “la formació és una de les nostres prioritats amb l’objectiu de professionalitzar el sector comercial local, per aquest motiu seguirem invertint en aquest sentit. Els participants en el curs anterior van quedar molt satisfets i amb ganes de seguir aprenent, per tant, animem a participar a totes aquelles persones que estiguen interessades en publicitar el seu establiment a les xarxes socials”.

Pin It on Pinterest