Select Page

La regidoria de Joventut i Esports, en col·laboració amb Projectes Educatius, ha organitzat una festa de Halloween per a joves d’entre 13 i 17 anys que tindrà lloc el dimecres 31 d’octubre a partir de les 22:00h al Centre Juvenil d’Altea. En el transcurs de la mateixa actuaran els DJ’s locals VidiJumpers.

Com ha explicat l’edil d’àrea, Pere Barber, “la festa començarà una vegada acabe la de xiquets al Poliesportiu Municipal i el que es pretén és proporcionar una activitat al sector jove de la població perquè es divertisca i passe bé amb música, photocall i diverses sorpreses”.

Segons ha comentat el regidor de Joventut, la festa es prolongarà fins a la 01:00h i està prohibit el consum de begudes alcohòliques o qualsevol altre tipus de substància nociva.

Pere Barber anima els joves d’Altea a assistir a la festa i a fer-ho disfressats.

Pin It on Pinterest