Select Page

La regidoria de Medi Ambient, regida per Beatriu Nomdedéu, ha preparat un seguit d’activitats per commemorar el Dia Mundial de les Aus, que tindrà lloc el dissabte 27 d’octubre a partir de les 10:00h a la zona del pont del riu a la partida de Sogai.

Anellament científic d’ocells, tallers per als més petits, alliberament d’aus recuperades i un petit aperitiu per als assistents, són algunes de les activitats previstes per al matí de dissabte; segons ha detallat la responsable municipal de Medi Ambient.

Nomdedéu ha recordat que “el Dia Mundial de les Aus és una campanya anual mundial d’educació ambiental que es centra en les aus migratòries i la necessitat de cooperar a nivell internacional per la seua conservació”.

Beatriu Nomdedéu ha agraït la col·laboració en el desenvolupament de la jornada de Ullades Naturals, Grup Ecologista Xoriguer i Seu Bird Life; així com ha convidat la població alteana a participar en les activitats previstes sense necessitat d’inscripció prèvia.

Pin It on Pinterest