Select Page

Vicenta Pérez, regidora d’Igualtat ha participat en l’obertura del I Congrés Internacional de Violència de Gènere que està realitzant la UMH d’Elx, la temàtica és la tracta de dones, xiquetes i xiquets amb fins d’explotació sexual.

Vicenta Pérez, que ha format part de la taula inaugural d’aquest congrés, ha destacat en la seua intervenció “la importància de visibilitzar aquest problema i la necessitat, des de l’ensenyament base, d’educar en el respecte a les persones i a explicar que els diners no ha de comprar voluntats “.

Ha estat la pròpia edil d’Igualtat qui ha reivindicat la necessitat de realització de congressos com el que està duent a terme a la UMH d’Elx, “ja que gràcies a actes com aquests podem apropar-nos a aquesta realitat i la seua cruesa per conscienciar-nos de la situació que viuen aquestes dones, xiquetes i xiquets i que de vegades, no està tan lluny com sembla “.

Vicenta Pérez ha manifestat que “és tot un orgull per a Altea poder participar en un congrés internacional a la UMH com aquest, el primer que es realitza amb aquesta temàtica contra la violència de gènere i del que espere tinga una continuïtat per seguir traient a la llum temes dels quals cal parlar “.

Pin It on Pinterest