Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares i la regidora de Medi Ambient, Beatriu Nomdedéu, han mantingut una reunió amb el president de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, Manuel Alcalde Sánchez, nomenat el passat agost, amb l’objecte d’apropar relacions entre les dues entitats.

Entre els assumptes tractats es va abordar la gestió en la neteja de barrancs; l’agilitat en els tràmits burocràtics; l’autorització per reparar el col·lector que recull les aigües residuals de Polop, la Nucia i Callosa; naturalització de llits i espais naturals; millora de l’entorn del riu Algar i convenis de col·laboració.

En paraules de l’Alcalde, “la reunió va ser plenament satisfactòria perquè vam posar sobre la taula les nostres demandes i vam aconseguir el compromís de trobar solucions per a totes elles, alhora que vam acordar protocols per agilitzar les nostres relacions i evitar tràmits innecessaris que allarguen els procediments”.

Per la seua banda, Nomdedéu ha ressaltat també la importància de tenir una comunicació propera i eficient amb les administracions supramunicipals que ostenten competències en el municipi. “Som coneixedors de les dificultats econòmiques de les administracions, per tant, s’han de agilitzar els tràmits i autoritzacions perquè les administracions locals puguen col·laborar i continuar millorant la gestió dels espais naturals del municipi”; ha afegit l’edil de Medi Ambient.

Pin It on Pinterest