Select Page

La Regidoria de Joventut i Esports, regida per Pere Barber, en col·laboració amb Projectes Educatius Altea, ha organitzat una festa infantil amb motiu de la celebració de Halloween el dimecres 31 d’octubre. La festa tindrà lloc de 16:30 a 20:00 hores, en el Poliesportiu d’Altea. Entre les activitats programades destaquen tallers, música, stands, photocall, inflables, jocs i la presència d’un mag, a més de moltes altres sorpreses.

Les entrades tenen un preu de 6 euros amb berenar inclòs i es podran arreplegar a l’Acadèmia de Projectes Educatius Altea i en els comerços col·laboradors: Steps Centre d’Anglès; Ninets; Joviauto; Salta Salta Altea; Forn de Ximo; CopiPlus; Madreando; Coello; Bar-Cafeteria Poliesportiu; Caixaltea; Grup Cooperatiu Cajamar i La Fàbrica Escape Room. Per a més informació els interessats es poden posar en contacte cridant al 619 02 19 20 i al 646 25 12 24.

El regidor de Joventut i Esports ha agraït a totes les empreses que ajuden i col·laboren, i ha animat a tots els pares i mares a participar amb els seus fills i filles d’aquesta festa de Halloween.

Pin It on Pinterest