Select Page

Altea es suma, un any més, a la celebració del Dia Internacional de la Lluita contra el Càncer de Mama que es celebra el 19 d’octubre. Una data establerta per l’Organització Mundial de la Salut amb l’objectiu de crear consciència i promoure que cada vegada més dones accedisquen a controls, diagnòstics i tractaments oportuns i efectius.

Amb un acte simbòlic al balcó de l’Ajuntament, el grup d’autoajuda per a dones amb càncer de mama, Anémona, i diversos dels membres de la corporació municipal, entre els quals es trobava l’alcalde, Jaume Llinares i el regidor de Benestar Social i Sanitat, Diego Martínez, ahir es penjava un llaç rosa de grans dimensions amb el qual s’inaugurava la celebració d’aquest 19 d’octubre, Dia Internacional de la Lluita contra el Càncer de Mama.

Seguint amb els actes commemoratius, el dijous 18 a les 18:00h a la Plaça de l’Ajuntament es formarà un gran llaç i es donarà lectura a un manifest.

Divendres 19 de 10:00 a 13:00h, Anémona posarà a disposició de la ciutadania una taula informativa a la mateixa plaça de l’Ajuntament.

I el dia 20 la Junta Local de l’AECC ha organitzat un dinar benèfic que tindrà lloc a les 14:00h al Chiringuito Altea. El preu del tiquet és de 20 € per persona.

Amb aquestes activitats, Altea es suma a la lluita contra el càncer i a la celebració del Dia Internacional de la Lluita contra el Càncer de Mama.

Pin It on Pinterest