Select Page

Dimecres 24 d’octubre, l’Auditori del Centre Social acollirà una de les sessions de la tercera edició del Festival Internacional de Poesia que organitza el Liceu Poètic de Benidorm; així ho ha donat a conèixer el regidor de Cultura, Diego Zaragozí.

A les 11:00h tindrà lloc un recital dels poetes convidats, en què també participaran alumnes de l’IES Bellaguarda, així com músics del municipi i danses locals.

El Festival, que es desenvolupa del 21 al 27 d’octubre a la Comarca, compta amb seu a Benidorm, l’Alfàs del Pi, Altea i la Vila Joiosa, en què els amants de la poesia podran gaudir de la mateixa de boca de poetes procedents de diversos països del món.

El regidor de Cultura convida a la participació i indica que “aquesta és una bona oportunitat per escoltar un recital de poesia amb la qualitat dels poetes internacionals i la il·lusió dels joves estudiants alteans”.

Programa

Pin It on Pinterest