Select Page

El regidor de Benestar Social, Diego Martínez, i el president de la Junta de la Tercera Edat, José Luis Berenguer, han donat a conèixer les activitats que comencen hui amb motiu de la celebració de la Setmana del Major. Els participants podran gaudir d’activitats com jocs de taula, esports, balls, cuina, xarrades, homenatges, teatre i concursos.

Diego Martínez ha convidat a la participació d’aquesta setmana “repleta d’activitats”, així com ha agraït a la Junta de la Tercera Edat la seua dedicació i a la Regidoria d’Educació la seua col·laboració.

Per la seua banda, el president de la Junta ha sigut l’encarregat de detallar el programa d’actes preparats. José Luis Berenguer ha explicat que les activitats han començat hui dilluns, 15 d’octubre, amb una xarrada de l’optometrista Amador Devesa a les 11:00 hores al Centre Social de la Tercera Edat.

El dimarts 16 d’octubre es celebrarà un taller de cuina a les 09:00 hores en les instal·lacions de la FPA, amb la col·laboració de la Regidoria d’Educació.

Per al dimecres 13, està previst un concurs de jocs de taula i esport, entre els quals destaquen el cau, truc, escacs, dominó i petanca al Centre Social.

A partir de les 15:00 hores, el dijous, es durà a terme un concurs de balls i l’homenatge a les persones majors en la cafeteria del Centre Social. En concloure tindrà lloc el lliurament de premis.

El divendres 19 d’octubre es realitzarà un ball i un berenar a les 17:00 hores en el Centre Social, que, com ha indicat el president, “la Junta de la Tercera Edat portarà un pastís per a tots els participants”.

El dissabte 20 d’octubre, el Saló d’Actes del Centre Social acollirà una representació de sainets a les 19:00 hores.

El diumenge 21, conclourà aquesta setmana dedicada al Major amb un ball al Centre Social a partir de les 17:00 hores.

Diego Martínez i José Luis Berenguer han conclòs les seues intervencions convidant a la participació en aquestos actes commemoratius de la Setmana del Major. L’edil ha afegit que “des de la regidoria de Benestar Social amb la Junta de la Tercera Edat i el CEAM, tractem de brindar diverses activitats al llarg de l’any i seguir millorant de cara al que ve”.

Pin It on Pinterest