Select Page

La regidora de Turisme, Anna Alvado, i la de Medi ambient, Beatriu Nomdedeu, coorganitzadores d’aquest esdeveniment, al costat dels representants de l’Armada i el Club Nàutic d’Altea, donaven inici a la conferència de l’Institut Hidrogràfic de la Marina “Campanya Hidrogràfica del BH Malaspina en la Badia d’Altea”, presentant al Capità de Corbeta, Enginyer Hidrogràfic, Gustavo Adolfo Gómez-Pimpollo Crespo, ponent en la mateixa.

La conferència, amb motiu de la recent actualització de la cartografia de la Badia d’Altea, va tenir lloc en la Sala de Patrons del Club Nàutic d’Altea i va reunir a més de mig centenar de persones.

L’Enginyer Hidrogràfic, Gómez-Pimpollo, va dividir la conferència en tres parts començant amb els antecedents de l’Institut Hidrogràfic, la seua respectiva ubicació, admissions i funcions que desenvolupa. D’altra banda, va tractar el tema de la dependència dels Bucs Hidrogràfics de l’Institut i la labor que estan realitzant en les aigües costaneres d’Alacant. En finalitzar es va obrir un torn de preguntes, que va ser molt participatiu, i que va concloure amb el compromís de l’Armada de realitzar una altra conferència relacionada amb la sostenibilitat, vista la inquietud generalitzada en qüestions mediambientals.

Anna Alvado, edil de Turisme, va agrair a totes les persones assistents la seua participació en l’acte, i va destacar que el sector nàutic és un dels sectors més participatius d’Altea, ‘’ja que assisteixen amb regularitat a totes les accions que es realitzen vinculades amb la seua activitat’’.

També agraïa al Comandant Naval d’Alacant, Gustavo Gutiérrez de Rubalcava Sánchez-Ferragut la seua presència, i al ponent en la conferència Gustavo Adolfo Gómez-Pimpollo Crespo, per haver tingut la deferència d’explicar el treball realitzat en la badia d’Altea a les persones interessades.

Com no podia ser d’una altra manera, Alvado agraïa al Club Nàutic d’Altea la seua col·laboració desinteressada en l’esdeveniment, cedint l’espai en el qual es va celebrar la conferència i oferint un vi d’honor a tots els assistents.

Pin It on Pinterest