Select Page

L’edil de Turisme, Anna Alvado, ha informat que el proper any, concretament el 8 d’agost, la imatge que apareixerà en els cupons de l’ONCE serà la del Castell de l’Olla. Un èxit aconseguit després de diversos mesos de gestions entre la Regidoria de Turisme i l’Organització Nacional de Cecs d’Espanya, atès que aquesta entitat ofereix cada any la possibilitat d’incloure en els seus cupons una imatge de temes populars, tradicions, efemèrides, entre d’altres.

“Al mes de maig es va enviar una memòria del Castell de l’Olla i unes fotografies amb la nostra proposta i ara ens han comunicat que ha estat acceptada”, ha explicat l’edil d’àrea, que ha ressaltat “la important repercussió promocional que per a Altea, i per al propi Castell de l’Olla, suposarà el fet que el cupó de l’Once porte impresa una imatge de l’esdeveniment turístic més important de la nostra localitat “.

El president de la Confraria del Castell de l’Olla, José Pérez Gorgoll, ha declarat que “des de la Confraria volem agrair la iniciativa de la regidoria de Turisme de tramitar l’emissió del cupó de l’ONCE, que suposarà difondre els valors culturals del Castell en el territori nacional com una manifestació de primer ordre al nostre país. ”

Cal destacar que el sorteig diari del Cupó de l’ONCE emet 5.500.000 unitats amb les seues imatges, donant publicitat a nivell nacional, en aquest cas, a la 33 edició del Castell de l’Olla.

Pin It on Pinterest