Select Page

La regidora d’Urbanisme destaca la importància d’este treball com a mostra de la visió global de l’espai públic.

La regidora d’Urbanisme, Imma Orozco, ha volgut fer pública la participació de l’Estratègia per a la Regeneració de la Façana Marítima en la Mostra d’Arquitectura Recent organitzada pel Col·legi d’Arquitectes en el marc de la Setmana de l’Arquitectura que té lloc dels dies 1 al 7 d’octubre.

Així, esta proposta s’ha destacat en l’apartat d’Urbanisme, Espai Públic i Paisatge. En paraules d’Imma Orozco “considerem que el Col·legi ha valorat l’esforç realitzat pels redactors d’esta proposta, Vicente Iborra i Ivan Capdevila, per donar resposta a la necessitat que des de l’Ajuntament els vam mostrar d’abordar l’espai públic des d’una visió global i realista, que ens permetera actuar en diferents fases i depenent dels diferents escenaris que es poden donar a mitjà i llarg termini amb la finalitat de recuperar la primera línia per a les persones. Eixa visió global, planificada i de futur és amb la què hauríem de treballar sempre a l’hora d’intervindre en l’espai urbà”.

Des de l’Ajuntament, afegeix “volem donar l’enhorabona a Vicente i Ivan pel reconeixement i agrair-los públicament que treballaren a este nivell de qualitat l’encàrrec que els vam fer des de l’Ajuntament d’Altea”.

La responsable d’Urbanisme anima totes aquelles persones que encara no ho han fet a “conèixer el document, que està disponible en la web municipal i compta amb un vídeo explicatiu que fa molt comprensible quina és la finalitat d’este treball”.

Dos projectes alteans destacats també en l’apartat de disseny i interiorisme.

Es tracta d’una vivenda dissenyada per Jorge Frías i Irene Izquierdo i una perruqueria dissenyada per Marina López i Eugenio Torres.

Per a Orozco “hi ha tota una generació de noves i nous arquitectes  que viuen i treballen a Altea que està fent propostes molt engrescadores. Des de l’Ajuntament volem felicitar-los als quatre pel reconeixement que el Col·legi d’Arquitectes ha fet del seu treball”.

Pin It on Pinterest