Select Page

Mika Pérez, alteà i pilot de tan sol 19 anys, ha sigut proclamat subcampió del món en la categoria de Supersport300 de motociclisme, per darrere d’Ana Carrasco, primera dona a fer-se amb la victòria. En nom de l’Ajuntament, l’edil de Joventut i Esports, Pere Barber, ha felicitat al jove alteà per aquest important assoliment i l’ha animat a seguir avant en la seua trajectòria professional.

El circuit de Magny-Courts va ser el lloc triat per a aquest nou pas en la carrera esportiva del jove pilot, qui tornava hui a Altea. Després de passar per una temporada d’alts i baixos en la qual ha patit diverses lesions que li han impedit estar en totes les proves, mira amb il·lusió al futur. De cara a la pròxima temporada, el alteà ha avançat que disposa de dues opcions, “podem quedar-nos en la categoria de SSP300 per a intentar anar a per el títol, o podem saltar a SSP600, la qual cosa seria un nou repte per a mi”.

Mika Pérez, campió de la European Junior Cup en 2016, la qual cosa li va permetre donar el salt a SSP 300, ha destacat que “els inicis són complicats, de xicotet somies amb arribar a ser professional, arribar al mundial de MotoGP i viure d’açò, i nosaltres estem treballant dur, anem per bon camí”.

Pin It on Pinterest