Select Page

El Departament de Comunicació i Noves Tecnologies ofereix per quart any consecutiu la retransmissió de les entrades mora i cristiana a través del canal de Youtube de l’Ajuntament d’Altea

 L’edil de Comunicació i Noves Tecnologies, Pere Barber, ha fet balanç de les retransmissions especials de les Festes Majors d’Altea que ha ofert aquest departament per quart any consecutiu. El regidor s’ha mostrat molt satisfet amb els resultats obtinguts “que han superat totes les expectatives que teníem”. En aquest sentit, l’edil ha informat que ”les visualitzacions en directe de les dues entrades, la mora i la cristiana, celebrades els passats dies 22 i 24 de setembre, respectivament, van superar les 1.000 visualitzacions en directe, de fet la desfilada cristiana va quedar molt a prop d’arribar a les 2.000 visualitzacions”.

A més, el fet de poder veure totes les retransmissions en diferit, a través de la plataforma web de vídeo Youtube, ha possibilitat la reproducció dels mateixos en més de 21.000 ocasions. Concretament, l’entrada mora ja ha superat les 12.600 visualitzacions. Aquestos vídeos han generat reproduccions no només des d’Espanya, sinó també des de França, Regne Unit, Bèlgica o Suècia, entre d’altres.

Pere Barber ha volgut agrair el treball de la Productora Pibes Video, que va ser l’encarregada d’oferir la infraestructura necessària per a aquestes retransmissions. Així mateix, l’edil ha tingut paraules d’agraïment cap a Mari Paqui Rostoll, col·laboradora enguany en la narració de la desfilada Mora; així com als companys del Departament de Comunicació: Àngela Tecles, responsable de la narració en ambdós desfilades; Paco Lloret, en la narració de la desfilada cristià; Jacint Gomez-Pimpollo, com a auxiliar de producció; Eva Tecles a les xarxes socials i Toni Alós com a realitzador i responsable de totes les retransmissions.

Finalment, el regidor concloïa afegint que ”cada any apostem per oferir més qualitat en les retransmissions i gràcies a això comptem amb un important seguiment per part del públic. Les xifres de les visualitzacions així ho confirmen, i això ens porta a que ja estiguem pensant en com millorar i sorprendre a tots aquells que vulguen gaudir l’any que ve de les nostres retransmissions”.

Pin It on Pinterest