Select Page

L’Ajuntament d’Altea ha preparat diversos actes per commemorar el 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana. A més de la tradicional carrera del 9 d’Octubre hi haurà altres activitats com ja es va fer l’any passat.

Les activitats començaran el dia d’abans de l’efemèride amb la celebració de tallers didàctics, a partir de les 17 hores, a la Plaça de la Pau. També tindrà lloc l’actuació de Trobaversos i un taller de ball a càrrec del grup de danses Bellaguarda Tradicions. A més, s’oferirà un berenar a tots els assistents.

El dia 9 d’Octubre, a les 10 hores, tindrà lloc la tradicional carrera del 9 d’Octubre, una de les activitats deganes de les celebracions d’este dia amb més de 20 edicions. Com ha explicat el regidor d’Esports, Pere Barber, la carrera tindrà dos traçats, un de 5 i un altre de 10 kilòmetres. Els més menuts també podran participar a la tradicional cursa amb les carreres infantils. Tant l’eixida com la meta serà a la plaça de l’Ajuntament.

Ja per la vesprada, a les 20 hores, el Centre Social acollirà la representació de l’obra de teatre, “Joanot” de Joan Nave a càrrec de la Regidoria d’Educació i Normalització Lingüística.

Pin It on Pinterest