Select Page

El regidor de Benestar Social, Diego Martínez, ha donat a conèixer les activitats que tindran lloc al CEAM el dilluns 1 d’octubre, amb motiu del “Dia del Major”. Per tal de reconèixer la tasca de la gent gran i impulsar la seua participació, s’han programat diferents xerrades obertes a tot el públic.

La jornada comença a les 10:30 hores amb una xerrada sobre teleassistència, de la mà d’Ana Velasco, de Creu Roja.
A les 13:30 hores tots els majors rebran un plat de paella a la cafeteria, amb la beguda a càrrec de l’usuari.
Continuant amb la jornada, a les 16:30 hores, l’advocat José Ignacio Arias donarà una xerrada testamentària.
A les 17:30 hores es realitzarà un petit descans perquè tots els assistents puguen gaudir de xocolata i coca.
Finalment, a les 18:00 hores, José Ignacio Arias seguirà amb la segona part de la xerrada.

D’altra banda, el CEAM proposa novetats per a aquest curs amb un ampli ventall d’activitats i tallers. Entre elles destaquen les activitats físiques per a cuidar-se com el ioga, tai-txi, pilates, balls de saló i llatins, ball lindy hop i anglès bàsic. També ofereix activitats per millorar el benestar amb tallers d’autoestima i memòria; així com activitats creatives, com ara ceràmica, pintura i informàtica. Així mateix disposa d’activitats obertes a tots els usuaris, com a lectura i conversa, costura, poesia, lectoescriptura, manualitats, rutes guiades i saludables, i xerrades sobre benestar, salut i altres temes d’interès. I com és habitual, el Centre Especialitzat d’Atenció a Majors segueix oferint serveis de fisioteràpia, podologia, perruqueria i una nova gestió de la cafeteria amb servei de menjador.

Tots els tallers s’inicien a l’octubre i les inscripcions es poden realitzar en el CEAM, situat al Carrer Marina Baixa 6, en horari de 8:00 a 20:00 hores, telefonant al 96 688 00 46, o mitjançant correu electrònic a l’adreça: ceamaltea@utelagunduzfsyc.org.

Diego Martínez, regidora de Benestar Social ha agraït a la direcció del CEAM l’organització d’aquestes activitats dedicades a la gent gran, i convida a les alteanes i alteans a participar en aquesta jornada.

Pin It on Pinterest