Select Page

Vicenta Pérez, regidora d’Igualtat, informa sobre la representació a Altea de l’obra de teatre “En la piel del otro”, de Vicente Simal, que es durà a terme el dilluns 1 d’octubre a les 20:30 hores en el Centre Social d’Altea. El gènere de l’obra és comèdia i l’entrada és totalment gratuïta.

L’edil ha destacat que “en les campanyes d’Igualtat que realitzem considerem interessants les propostes teatrals. Aquesta en concret fa que ens parem a pensar en la importància de ficar-se en la pell de l’altre i valorar moltes accions quotidianes dins de la llar, que, malhauradament, segueixen associant-se a la dona”.

Per la seua banda, Manuel Palazón, director del muntatge, ha avançat que intervenen dos homes i dues dones, “l’obra versa sobre un amo de casa que realitza les tasques de la llar ja que la dona treballa fora del mateix, la qual cosa li fa posar-se en la pell d’aquesta”. L’obra presenta un clar missatge que segons el seu director, “és una reivindicació de la labor diària de la dona com a ama de casa, treballe dins o no de la llar”. Palazón ha afegit que “ja hi ha homes que assumeixen el paper d’amo de casa, per la qual cosa caldrà veure el desenvolupament de l’obra i quina solució proposa l’autor”.

En la presentació també ha estat present Vicente Simal, autor teatral novell de l’obra “En la piel del otro”, professor de Llengua i Literatura que porta més de 30 anys vivint a Altea. Simal ha destacat que “la idea d’escriure l’obra va sorgir d’una realitat que he observat en moltes llars espanyoles. Normalment qui realitza les labors de la llar és la dona, sent ama de casa tota la seua vida i sense jubilar-se mai”.

L’autor de “En la piel del otro” ha matisat que “l’obra va tractar de ser actual en el seu moment, citant a personatges de la vida pública espanyola que ara mateix ja no estan en aqueix punt, però espere que la gent ho entenga”. L’obra està dirigida a tots els públics, “tractem de fer-la divertida amb anècdotes, acudits i refranys”.

El mateix dia de la funció estarà present Vicente Simal signant exemplars editats de l’obra, que podran adquirir-se per un mòdic preu de 5 euros.

Finalment, la regidora d’Igualtat, Vicenta Pérez, ha agraït a l’autor i director per portar aquest teatre a Altea i ha convidat a tota la ciutadania a assistir.

Pin It on Pinterest