Select Page

El divendres 5 d’octubre, a les 11h a la Sala de Patrons del Club Nàutic d’Altea, tindrà lloc la conferència “Institut Hidrogràfic de la Marina. Campanya hidrogràfica del BH Malaspina a la Badia d’Altea “.

La xerrada, organitzada per les regidories de Turisme i Medi Ambient de l’Ajuntament d’Altea i la Comandància Naval d’Alacant, serà impartida pel Capità de Corbeta Enginyer Hidrógrafo, Gustavo Adolfo Gómez-Pimpollo Crespo.

“El vaixell Malaspina ha estat actualitzant, en els últims dies, la cartografia de la Badia d’Altea, la qual va a permetre una millora en la pràctica de l’esport nàutic i en la seguretat de les persones usuàries, alhora que facilitarà compatibilitzar les activitats nàutiques i aquàtiques al medi marí d’una manera sostenible”; ha explicat l’edil de Turisme i Comerç, Anna Alvado, qui ha conclòs convidant a les persones interessades i en especial al sector nàutic, a participar de la iniciativa.

Pin It on Pinterest