Select Page

La Copa torna aquest dissabte 29 de setembre a Altea amb un bon partit de voleibol femení. El Pavelló de Garganes albergarà la segona eliminatòria de la Copa Comunitat Valenciana, i que enfrontarà a partir de les 17:00 hores al Altealife Visit Altea de 1ª Nacional i al ESD Granades Mollar d’Elx de Superliga. Alteanes i il·licitanes es disputaran a partit únic una de les places per a les semifinals de la Copa Comunitat Valenciana, amb les d’Elx com a clares favorites.

L’equip il·licità que dirigeix el tècnic carioca Leo Passerine, ha reunit un planter amb moltes cares noves en el seu debut en la màxima categoria del voleibol espanyol. En el seu objectiu d’afrontar amb garanties una competició tan igualada com és la lliga Iberdrola de voleibol ha fitxat a jugadores com les brasileres Marina Scherer, Priscila Késsia o Ingrid Koga.

Per al Club Voleibol Altea, el partit d’aquest dissabte tindrà tots els al·licients d’una jornada festiva. Segons el seu president Paco Lloret, “no tots els dies tenim l’oportunitat d’enfrontar-nos a un equip d’elit, i serà una bona oportunitat per als afeccionats al voleibol de la zona i a l’esport en general, poder veure d’a prop al ESD Granades d’Elx”. Per a Lloret, “el Club Voleibol Elx és tota una institució en el voleibol nacional, amb un fenomenal treball en el voleibol base des de fa anys, i els desitgem tota la sort en el seu debut en la Lliga Iberdrola”, va concloure el president del C.V. Altea.

Pin It on Pinterest