Select Page

L’edil de Benestar Social i Sanitat, Diego Martínez, signa un nou conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i les entitats Creu Roja i Corazón Exprés

L’edil de Benestar Social i Sanitat, Diego Martínez, s’ha reunit amb representants de Creu Roja, DYA i Corazón Exprés per a procedir a la signatura dels convenis de continuïtat de col·laboració entre aquestes entitats i l’Ajuntament d’Altea.

Diego Martínez mostrava la seua satisfacció afirmant que “el poder comptar amb aquestes associacions és bàsic i beneficiós per al conjunt de la ciutadania, ja que presten una importantíssima labor en el nostre municipi, tant en l’àmbit social com a sanitari”.

El regidor de Benestar Social i Sanitat, ha agraït tant a DYA com a Creu Roja i Corazón Exprés per la seua dedicació i esforç diari, però també la seua “il·lusió a l’hora de prestar la seua ajuda i servei als altres”, destacant que aquestes tres associacions ja constitueixen un pilar sociosanitari bàsic en el nostre municipi.

Pin It on Pinterest