Select Page

La regidora d’Educació i Igualtat, Vicenta Pérez ha anunciat la celebració d’un curs dirigit a pares i mares d’Altea impartit per l’experta en comunicació no verbal Sonia El Hakim. Durant la vesprada del divendres 19 d’octubre i el dissabte 20 tot el dia, El Jakim parlarà d’aspectes tan importants per a l’educació dels fills com pot ser conèixer la personalitat dels mateixos per saber com tractar-los.

El curs, gratuït per als assistents i amb 40 places disponibles, es desenvoluparà en la Formació Permanent d’Adults i aquells que desitgen participar hauran d’inscriure’s a la regidoria d’Igualtat, situada a la planta baixa de l’Ajuntament. Es respectarà l’ordre d’inscripció.

“Pensem que hi ha una problemàtica a l’hora de parlar i tractar certs temes amb els nostres fills i en aquest curs es va a abordar, des de diferents perspectives, com afrontar aquesta situació”; ha explicat la regidora d’Educació i Igualtat.

Vicenta Pérez ha agraït a Sonia El Hakim, experta analista, consultora i formadora en comportament no verbal, amb una apretada agenda professional, que es desplace fins a Altea per a impartir aquest curs de Comunicació no verbal adreçat a pares.

Segons els detalls aportats per l’edil, la durada del curs serà de 12 hores i va dirigit a mares i pares empadronats a Altea.

“Si sempre és important com diem les coses, amb els xiquets és fonamental. Com més petits, més important és perquè el que primer descodifiquen és el comportament no verbal. Els gestos, les distàncies, el tacte, la veu, entre d’altres, són molt importants en la relació que tenim amb els xicotets i de totes aquestes coses vaig a parlar”. Ha apuntat Sonia El Hakim, que ha indicat que “es parlarà molt d’emocions i també de personalitat. Us ensenyaré a perfilar la personalitat del xiquet en base a la seua conducta. Veurem com els podem motivar “.

Segons Sonia El Hakim, “és molt important que sapiguem com és el nostre fill perquè cal tractar-lo com el necessita i no com nosaltres vulguem. La personalitat es pot desxifrar a partir del seu comportament i és una cosa del que parlarem. Anem a aprendre a fer que el xiquet es senta escoltat. Anem a aprendre a resoldre conflictes en l’àmbit familiar i altres moltes coses. Es tracta d’un contingut amb rigor científic però que transmetré de manera didàctica perquè es puga comprendre i molt pràctic perquè els assistents puguen aplicar-lo de seguida”; ha conclòs Sonia El Hakim, qui ha agraït per la seua part a Vicenta Pérez, la regidora de l’àrea, que haja pensat en fer un curs com aquest que és necessari però que la gent no sol ser conscient de la seua importància.

Finalment, Vicenta Pérez, responsable municipal d’Educació i Igualtat ha animat a la participació en el curs “perquè és molt interessant” i ha avançat que “aquest curs forma part dels cursos formatius per a pares i mares dins de l’Escola Familiar a la que es seguiran organitzant cursos”.

Pin It on Pinterest