Select Page

El dimarts 11 de setembre tenia lloc, a la Casa de Cultura, una reunió entre la Regidoria de Comerç i el sector comercial per tractar les pròximes campanyes comercials i les accions a realitzar dins el Pla de Dinamització Comercial.

La Regidora de Comerç, Anna Alvado, explicava que “ara mateix està en marxa la campanya del Bo Escolar, en la qual es sortejaran 1.200€ en premis entre les persones que trien comprar al comerç local”. Els tiquets de compra es podran lliurar fins al dia 1 d’octubre a l’oficina de Comerç, planta baixa de l’ajuntament.

A més, Alvado comentava que “se segueixen repartint, amb notable èxit, les bosses de tela reutilitzables”. En aquest punt, l’edil convidava a la ciutadania “a passar per l’oficina de comerç a recollir la bossa i, sobretot, a utilitzar-la en el dia a dia”.  

Un dels assumptes destacats de la reunió eren les diferents accions que s’estan realitzant dins del full de ruta marcat pel Pla de Dinamització Comercial. La tècnica de Comerç, Pepi Durá, informava que “ja s’ha iniciat la modificació de la senyalítica vertical de tot el municipi per visibilitzar les zones d’aparcament existents, tant públiques com privades. També continuaran impartint-cursos de formació a comerciants en el mes d’octubre, després de l’èxit de participació obtingut en el curs realitzat el passat mes de maig.

Durant la reunió es donava a concoer un primer esborrany del projecte denominat “Compra amb Art”, que es pretén dur a terme des de Novembre fins a Març.

Segons l’edil de Comerç “és un atractiu projecte que uneix comerç i art mitjançant diferents intervencions artístiques que es realitzaran tant al carrer com als locals comercials”. Referent a això, Alvado manifestava que “és un il·lusionant projecte que tenim en ment des de fa algun temps i que amb l’ajuda de Pepa Mengual, coordinadora del projecte, li estem donant forma. Es realitzaran intervencions en façanes de comerços, en locals buits, exposicions, espais verds, tallers de marxandatge i feng shui, decoració exteriors, concerts, flashmob, etc …” Aquestes actuacions tindran lloc tant al mercat municipal, com en les diferents zones comercials d’Altea i Altea la Vella.

Pin It on Pinterest