Select Page

Dimecres que ve 12 de setembre, a les 10:30h en la Casa de Cultura, tindrà lloc una jornada sobre la Borsa d’ocupació Agrària.

La jornada serà a càrrec de l’Agència de Dinamització Rural Buscatierras que el seu objectiu fonamental és crear sinergies entre propietaris de terres en abandó, productors en actiu i emprenedors agraris. D’aquesta manera es tracta de donar solució al relleu generacional, a la desocupació i a la degradació mitjà ambiental.

En acabar la conferència, l’Agència Buscatierras arreplegarà els currículums de les persones assistents amb l’objectiu que participen i s’integren en la borsa d’ocupació agrària. Qualsevol persona interessada pot inscriure’s emplenant un formulari en la web de l’associació https://buscatierras.com/bolsa-empleo-agraria/.

La regidora de Medi ambient i Agricultura, Beatriu Nomdedéu, ha ressaltat la importància de la conferència per a obtenir informació rellevant del sector, “a més de tindre una actitud proactiva en la cerca d’ocupació i formar part de la borsa d’ocupació agrària”.

Pin It on Pinterest